Για το αήττητο η Εθνική!

Gazzetta team
Για το αήττητο η Εθνική!

bet365

Η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία (02/07, 19:00, ΕΡΤ3) και θέλει να «κλείσει» με το απόλυτο την πρώτη φάση των προκριματικών του Mundobasket 2019.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Για το 6/6 πάει η Εθνική!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Εσθονία (02/07, 19:00, ΕΡΤ3) για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου, για την πρώτη φάση των προκριματικών του Mundobasket 2019.

Η «επίσημη αγαπημένη» θέλει να μείνει αήττητη, καθώς θα μεταφέρει τα αποτελέσματά της στον επόμενο γύρο, όπου και θα αντιμετωπίσει τις Γερμανία, Σερβία και πιθανότατα Γεωργία.

Η ομάδα του Τιτ Σοκ δεν έχει προκριθεί ακόμα στην επόμενη φάση, οπότε χρειάζεται οπωσδήοτε τη νίκη. Αν ηττηθεί, πρέπει να ελπίζει σε νίκη του Ισραήλ επί της Μ. Βρετανίας για να πάρει το «εισιτήριο» ή σε ήττα του Ισραήλ με +22 πόντους.

Γιάννης Αθηναίου (σφίξιμο στη γάμπα) και Λίνος Χρυσικόπουλος (ενοχλήσεις στον ώμο) έμειναν εκτός 12άδας, συνεπώς για την αναμέτρηση είναι διαθέσιμοι οι: Γκίκας, Μάντζαρης, Λαρεντζάκης, Κατσίβελης, Μποχωρίδης, Αντετοκούνμπο, Σαλούστρος, Γιαννόπουλος, Βασιλόπουλος, Μαργαρίτης, Μήτογλου, Μπουρούσης.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα