Κάτας: «Καλύτερη ομάδα η Ελλάδα»

Κάτας: «Καλύτερη ομάδα η Ελλάδα»

bet365

Ο Όντετ Κάτας παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ελλάδας η οποία αξιοποίησε τα λάθη των Ισραηλινών.

Ο προπονητής του Ισραήλ ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα με την Ελλάδα, «Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη από μας, είναι γενικά καλύτεροι από μας. Στο ημίχρονο είχαμε την πίστη ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Ομάδες σαν την Ελλάδα έχουν πλεονέκτημα και ξέρουν να το αξιοποιούν, ενώ όταν έχουν και τόσο υψηλά ποσοστά ευστοχίας δύσκολα μπορείς να τις κερδίσεις. Θέλαμε να κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια μπροστά στο κοινό μας που ήταν καταπληκτικό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ο Γκάι Πνίνι από την πλευρά του τόνισε ότι, «Η Ελλάδα έκανε σπουδαίο παιχνίδι και άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν περιμέναμε να έχουμε τέτοια εμφάνιση. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα, να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα