Σρέντερ: «Ανυπομονώ να παίξω στα... παράθυρα»

Σρέντερ: «Ανυπομονώ να παίξω στα... παράθυρα»

bet365

Ο Ντένις Σρέντερ θέλει να βοηθήσει τη Γερμανία στα καλοκαιρινά «παράθυρα» σε ματς που θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς είναι γεννημένος στο Μπράουνσβαϊγκ, η εθνική Γερμανίας θα αντιμετωπίσει στην συγκεκριμένη πόλη την Αυστρία στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου κι έτσι εξέφρασε την επιθυμία να αγωνστεί.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας ο Ντένις Σρέντερ ανέφερε, «Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Μπράουνσβαϊγκ. Δεν έχω παίξει καθόλου επί πέντε χρόνια σε αυτήν την πόλη. Θα είναι μία πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Θα παίξω στην Εθνική. Είναι πολύ σπουδαίο να παίζεις μπροστά στους φίλους σου, με τους οποίους μεγάλωσες μαζί. Ο κόσμος, αλλά και οι φίλοι μου στη Γερμανία είναι ενθουσιασμένοι που θα με δουν να παίζω ξανά, στην πόλη, στην οποία γεννήθηκα. Ανυπομονούμε να γίνει αυτό. Εγώ και η ομάδα των ανθρώπων που έχω στο πλάι μου ζητήσαμε από την γερμανική Ομοσπονδία να ορίσει, αν φυσικά ήταν εφικτό, το παιχνίδι με την Αυστρία, στο Μπράουνσβαϊγκ, την πόλη που γεννήθηκα».

Σχετικά με το δεύτερο παιχνίδι του καλοκαιρινού Παραθύρου, κόντρα στη Σερβία, ο Ντένις Σρέντερ είπε: «Η Σερβία ανήκει στις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου και φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Βελιγράδι, μπροστά στο κοινό τους. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου άπαντες θα είναι παρόντες. Τόσο για αυτούς, όσο και για εμάς. Εχουν πολύ ταλέντο ως ομάδα, μπορούν να καταφέρουν πολλά και ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσω. Πρέπει να είμαστε πραγματικά καλοί για να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν μας ξεγράφω, διότι έχουμε πέντε παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, έχοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Ως ομάδα, ασφαλώς και θέλουμε να φτάσουμε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος όλων παικτών που αγωνίζονται στην Εθνική, αλλά και της Ομοσπονδίας. Διαθέτουμε τέτοια ομάδα που μπορούμε να κερδίσουμε ένα μετάλλιο, αν όλοι είναι παρόντες και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

Για τα όνειρα που κάνει με την εθνική Γερμανίας: «Προσωπικά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι σχετικά με τα αποτελέσματα της Εθνικής, ούτε για την ημέρα που η Γερμανία θα κερδίσει ένα μετάλλιο. Αλλά για ποιον άλλον λόγο θα παίζαμε; Θέλω να κερδίζω με την Εθνική, από τη στιγμή που θυσιάζω τον προσωπικό καλοκαιρινό χρόνο μου για να είμαι παρών. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων. Αλλιώς δε θα έπρεπε να παίζουν στην Εθνική. Δεν είμαι σε θέση να δώσω ένα περιθώριο χρόνου μέσα στο οποίο η Γερμανία θα κατακτήσει το μετάλλιο. Θα είναι δύο χρόνια, τρία, πέντε; Ποιος ξέρει; Αυτό που ξέρω είναι ότι με την ομάδα που διαθέτουμε, βρισκόμαστε στο επίπεδο για να τα καταφέρουμε».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα