Καμπάτσο: «Ο Νοτσιόνι σημάδεψε την Αργεντινή»

Καμπάτσο: «Ο Νοτσιόνι σημάδεψε την Αργεντινή»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καμπάτσο: «Ο Νοτσιόνι σημάδεψε την Αργεντινή»

bet365

Οι Αργεντινοί θα αποσύρουν το Νο.13 τιμώντας τον Αντρές Νοτσιόνι στο περιθώριο του αγώνα με την Παραγουάη (27/2, 2π.μ.) και ο Φακούντο Καμπάτσο σχολίασε τη μεγάλη στιγμή του «Chapu».

H Aργεντινή υποδέχεται την Παραγουάη στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ο Αντρές Νοτσιόνι θα δει τη φανέλα του με το νούμερο 13 να περνάει στην αιωνιότητα.

Ο Chapu, ο οποίος αποσύρθηκε τον περασμένο Ιούνιο ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει παίξει σε 121 αγώνες με την Εθνική Αργεντινής κι έχει σκοράρει 1.364 πόντους. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ενώ είναι τρίτος σε συμμετοχές πίσω από τους Λουίς Σκόλα και Λεονάρντο Γκουτιέρεζ.

«Ο Νοτσιόνι σημαίνει πολλά για την Αργεντινή. Είναι ένας παίκτης που άφησε το σημάδι τους σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, ειδικά στην εθνική ομάδα. Του αξίζει αυτή η τιμή, αφού έπαιζε πάντα με καρδιά και ψυχή. Ο Αντρές σημάδεψε την Αργεντινή» εξήγησε ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φακούντο Καμπάτσο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα