«Ξέσπασμα» Μαυροειδή: «Η Εθνική δεν είναι η προσωπική προβολή κανενός»!

Κάτια Πετροπούλου
«Ξέσπασμα» Μαυροειδή: «Η Εθνική δεν είναι η προσωπική προβολή κανενός»!

bet365

Τροφή για σκέψη έδωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής με όσα είπε, μετά την νίκη της Εθνικής επί της Μεγάλης Βρετανίας (75-70).

Ο σέντερ της Εθνικής σχολίασε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν έχει να κάνει με τους αντιπάλους, αλλά με το πως θα εμφανιστούμε εμείς, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε χημεία. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο μέσα σε 3 ημέρες μια ομάδα να δέσει. Ευτυχώς πολλά παιδιά γνωριζόμαστε από παλιά και κάποια νέα παιδιά μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα. Υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στην αρχή του παιχνιδιού».

Σε ερώτηση για το αν στεναχωρηθούν οι τωρινοί παίκτες σε περίπτωση που δεν βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 η ομάδα, εφόσον αυτή προκριθεί, ο Μαυροειδής τόνισε: «Επειδή αυτή είναι μια κουβέντα... περίεργη... Παραδείγματος χάριν, εγώ στο πρώτο ματς δεν έπαιξα και μου έλεγαν "δεν νευρίασες που δεν έπαιξες;" και λέω "εδώ είναι Εθνική Ομάδα". Είναι υποχρέωσή σου και τιμή σου να έρθεις! Δεν υπάρχει ανώτερη τιμή από αυτό!

Εάν από την Εθνική Ομάδα με καλέσουν και μου πουν να μην παίξω, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα... Να παίξω 40 λεπτά; Επίσης δεν θα έχω πρόβλημα. Να παίξω για ένα παιχνίδι; Πάλι το ίδιο.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι! Εδώ δεν είναι η προσωπική προβολή κανενός! Ούτε να κάνει κανείς... νούμερα, ούτε να πάρει μεταγραφή. Εδώ είμαστε για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα, την ομάδα μας! Αυτό δυστυχώς το έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια, με πολλά παραδείγματα και διάφορες συμπεριφορές! Είτε μπορώ να περπατήσω είτε όχι, εγώ θα έρθω να τους βοηθήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα