ΕΟΚ: Συναντήσεις με τους Αντετοκούνμπο και τους Μπακς στις ΗΠΑ

ΕΟΚ: Συναντήσεις με τους Αντετοκούνμπο και τους Μπακς στις ΗΠΑ

Newsroom
ΕΟΚ: Συναντήσεις με τους Αντετοκούνμπο και τους Μπακς στις ΗΠΑ

bet365

Η Εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στα «παράθυρα» στους αγώνες με τις Σερβία-Λετονία και άνθρωποι της ΕΟΚ θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ όπου θα έχουν συναντήσεις με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τους ανθρώπους των Μπακς με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Η Εθνική έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 ενώ έπονται οι αναμετρήσεις με τη Σερβία (24/2, εντός) και τη Λετονία (27/2, εκτός) στο τελευταίο «παράθυρο».

Με δεδομένη τη συμμετοχή της Ελλάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης, οι άνθρωποι της ΕΟΚ θα αρχίσουν άμεσα τις επαφές με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο αλλά και τους ανθρώπους των Μπακς σχετικά με την προοπτική της παρουσίας τους στην Εθνική.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος θα μεταβεί στις ΗΠΑ ενώ το ίδιο θα πράξει και ο team manager της Εθνικής, Νίκος Ζήσης ο οποίος θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι μετά τον αγώνα με τη Λετονία στη Ρίγα. Η Ελλάδα θα μάθει τους αντιπάλους της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Μανίλα στις 29 Απριλίου.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα