Ούτε ο Νέντοβιτς θα παίξει κόντρα στην Τουρκία

Ούτε ο Νέντοβιτς θα παίξει κόντρα στην Τουρκία

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έμεινε εκτός αποστολής στη νίκη της Σερβίας επί της Μεγάλης Βρετανίας και όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο διεθνής γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα δεν θα παίξει ούτε στο κρίσιμο ματς με την Τουρκία.

Η Σερβία υποδέχεται στο Aleksandar Nikolic Hall την Τουρκία (14/11, 21:00) στη μάχη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα καθώς ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποφάσισε να μην επιβαρύνει την κατάστασή του. Εξάλλου, οι Σέρβοι θα στερηθούν επίσης τον Βάσα Μίτσιτς.

Αταμάν: «Ήμασταν από την αρχή αντίθετοι στο να παίξει με τη Σερβία ο Μίτσιτς»

Ο Νέντοβιτς δεν αγωνίστηκε στην πρόσφατη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος κόντρα στην Τουρκία όμως ο Πέσιτς τον άφησε ξανά εκτός αποστολής. Ο Σέρβος γκαρντ ήθελε να αγωνιστεί ωστόσο ο ομοσπονδιακός κόουτς της Σερβίας ήταν ξεκάθαρος: «Είμαστε σε επικοινωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, η κατάστασή του βελτιώνεται, έτσι τουλάχιστον μας ενημέρωσαν όμως δεν θέλουμε να πιέσουμε τον Νέντοβιτς, κάτι που ενδεχομένως θα του προκαλούσε πρόβλημα. Ο Νεμάνια έχει προχωρήσει όμως δεν μπορεί να προσφέρει ακόμα στο 100%. Θα ήταν ρίσκο αν έπαιζε τώρα».

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε πρόσφατα στην κατάστασή του εξηγώντας πως ακόμη φοβάται μέσα στο ματς αφού το πόδι του έχει ατονήσει.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα