Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Ανακοίνωσε 12άδα με Κάβανο η Team USA

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Ανακοίνωσε 12άδα με Κάβανο η Team USA

Newsroom
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Ανακοίνωσε 12άδα με Κάβανο η Team USA

bet365

Το όνομα του φόργουορντ της Ζαλγκίρις Κάουνας, Τάιλερ Κάβανο δεσπόζει ανάμεσα στις κλήσεις της Team USA ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Τη 12άδα της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 ανακοίνωσε η Team USA, με το όνομα του Τάιλερ Κάβανο να βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ζαλγκίρις είναι ένας εκ των πέντε που κάνουν επίσημο ντεμπούτο με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ.

Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι οι ΜακΚίνλεϊ Ράιτ, Μαλίκ Έλισον, Μακ ΜακΚλάνγκ, Ντιουάν Ερνάντεζ, που συμπληρώνουν τη 12άδα μαζί με τους Μάικλ Φρέιζερ ΙΙ, ΝταΚουάν Τζέφρις, Τζος Τζένκινς ΙΙΙ, Έρικ Μίκα, Ρόμπερτ Γούνταρντ, καθώς και τον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, ο οποίος πέρασε με δεκαήμερο συμβόλαιο από τους Μπακς στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν στο Λας Βέγκας στις 25 Αυγούστου την Ουρουγουάη και στις 29 Αυγούστου την Κολομβία, με τον Τζιμ Μπόιλεν να αναλαμβάνει για άλλη μία φορά να οδηγήσει την ομάδα στα «παράθυρα» της FIBA.

Η Team USA κουβαλάει ρεκόρ 5-1 από τον προηγούμενο γύρο των προκριματικών και συγκατοικεί με τη Βραζιλία στην πρώτη θέση του ομίλου, με τις τρεις πρώτες ομάδες να προκρίνονται στο Παγκόσμιο.

Η βαθμολογία

  1. Βραζιλία 5-1
  2. ΗΠΑ 5-1
  3. Ουρουγουάη 4-2
  4. Μεξικό 4-2
  5. Πουέρτο Ρίκο 3-3
  6. Κολομβία 2-4
@Photo credits: EuroLeague
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα