Ουκρανία - Γεωργία 79-66: Ήττα για την ομάδα του Ζούρου, στο «κόλπο» της πρόκρισης οι Ουκρανοί

Newsroom
Ουκρανία - Γεωργία 79-66: Ήττα για την ομάδα του Ζούρου, στο «κόλπο» της πρόκρισης οι Ουκρανοί

bet365

Η Ουκρανία επικράτησε εύκολα της Γεωργίας με 79-66 επί λετονικού εδάφους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον κοιτάζει την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Η αναμέτρηση στην «Arena Riga» της Λετονίας επισκιάστηκε από μία κίνηση του προπονητή της Ουκρανίας, Άιναρς Μπαγκάτσκις να καλέσει τάιμ άουτ στα 9'' πριν από το τέλος και με την διαφορά στο +13 για την ομάδα του. Το γεγονός αυτό θεωρήθηκε unfair από την ομάδα του Ηλία Ζούρου, ο οποίος δεν έδωσε το χέρι του στον αντίπαλο προπονητή μετά το τέλος, ενώ ήταν έξαλλος και ο Τόκο Σενγκέλια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ουκρανία ήταν καλύτερη από την Γεωργία και έχοντας καλύτερους τους, Σβιάτοσλαβ Μιχάλιουκ (16π., 6ριμπ.) και Βιάτσεσλαβ Μπομπρόφ (17π., 8ριμπ.) κατάφερε να φτάσει στην εύκολη -όπως αποδείχθηκε- επικράτηση. Με αυτή τη νίκη οι Ουκρανοί έφτασαν στο 2-2 και ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ η Γεωργία έμεινε στο 3-2. Για την ομάδα του Ηλία Ζούρου ξεχώρισαν οι Μακ Φάντεν (22π., 4/12τρ.) και Σενγκέλια (21π., 5ριμπ.)

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 47-34, 60-44, 79-66

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα