Εθνική Ελλάδας: Το photostory από την προπόνηση στη Λάρισα

Εθνική Ελλάδας: Το photostory από την προπόνηση στη Λάρισα

Newsroom
Εθνική Ελλάδας: Το photostory από την προπόνηση στη Λάρισα

bet365

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6) στη Λάρισα, πραγματοποιώντας μάλιστα και τη πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20:00).

Με νίκη θέλει να κλείσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την παρουσία του στην Α' φάση των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, από την οποία έχει τη μία και μοναδική της ήττα! Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να πάρει τη... ρεβάνς και να «κουβαλήσει» τη νίκη στην επόμενη φάση. Ειδάλλως θα βρεθεί με... δύο ήττες!

Όπερ σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για την Εθνική το συγκεκριμένο παιχνίδι, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Κώστας Σλούκας και Νικ Καλάθης, οι οποίοι δεν θα δώσουν -τελικά- το «παρών» σε αυτό το «παράθυρο» των Προκριματικών.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Λάρισα οι Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Δείτε το Photostory από την προπόνηση της Εθνικής στη Λάρισα

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα