Λούντζης: «Έχουμε μεγάλη διάθεση για την Εθνική, να πανηγυρίσουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε»

Λούντζης: «Έχουμε μεγάλη διάθεση για την Εθνική, να πανηγυρίσουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε»

Γιώργος Κούβαρης
Λούντζης: «Έχουμε μεγάλη διάθεση για την Εθνική, να πανηγυρίσουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε»

bet365

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για το παιχνίδι των Προκριματικών με την Μεγάλη Βρετανία στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας (30/6, 20:00), στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί το αντίστοιχο συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας, από το οποίο έχει γνωρίσει και τη μοναδική της ήττα στη φάση των Προκριματικών στο Νιουκάστλ. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής στον Β’ όμιλο της α' φάσης των προκριματικών και αυτό διότι η Λευκορωσία που θα ήταν ο τελευταίος αντίπαλος έχει αποβληθεί.

Ο Μιχάλης Λούντζης μιλώντας για το παιχνίδι του «παραθύρου» πριν από την συγκέντρωση για το Eurobasket, είπε ότι «dεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην επόμενη φάση μεταφέρονται όλα τα αποτελέσματα, όπως επίσης και ότι από αυτόν τον αντίπαλο έχουμε την μοναδική μας ήττα.»

Όπως έγινε γνωστό ανακοινώθηκε sold out για αυτό το παιχνίδι, καθώς το κοινό της Λάρισας αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο προκειμένου να συμπαρασταθεί στην γαλανόλευκη: «Είδαμε την ανακοίνωση του sold out καθ’ οδόν για την πόλη και μεγάλωσε η ανυπομονησία που έτσι κι αλλιώς είχαμε. Γνωρίζουμε την επιθυμία του κόσμου να σταθεί δίπλα στην Εθνική και να βοηθήσει σε ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του διεθνούς γκαρντ, ο οποίος κατέληξε:

«Ολοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη διάθεση, όπως συμβαίνει πάντα στην Εθνική, δουλεύουμε ήδη κάποιες μέρες μαζί και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα