Καλάθης: Ζήτησε να παίξει με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη

Καλάθης: Ζήτησε να παίξει με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη

Νίκος Παπαδογιάννης
Καλάθης: Ζήτησε να παίξει με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη

bet365

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο δεύτερο ματς του «παραθύρου» με την Τουρκία, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (28/2, 19:00) στην Κωνσταντινούπολη.

Νικ Καλάθης... «παρών»!

Από τη στιγμή που αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή (27/2, 17:00) στη Ρωσία, αυτομάτως ο 33χρονος point guard τέθηκε στην διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για το δεύτερο παιχνίδι με την Τουρκία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο ίδιος ο Καλάθης ζήτησε να ακολουθήσει την «γαλανόλευκη» αποστολή στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα επόμενα 24ωρα ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα και στη συνέχεια να ενσωματωθεί και εκείνος από τη πλευρά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Τούρκου σέντερ Σερτάτς Σανλί, που ανήκει και αυτός στη Μπαρτσελόνα. Η συνεννόηση με τον Καλάθη ήταν εξαρχής να συμμετάσχει και ο ίδιος στο ματς της Δευτέρας, εφ' όσον η Μπάρτσα έδινε άδεια στον Σανλί. Η προθυμία του Έλληνα γκαρντ απλοποίησε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα