Πουστόβι: «Ο Πούτιν να σταματήσει αυτά τα σκ...ά στην πατρίδα μου»!

Πουστόβι: «Ο Πούτιν να σταματήσει αυτά τα σκ...ά στην πατρίδα μου»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πουστόβι: «Ο Πούτιν να σταματήσει αυτά τα σκ...ά στην πατρίδα μου»!

bet365

Στην Ουκρανία ηχούν οι σειρήνες του πολέμου από το πρωί της Πέμπτης 24/2 και ο Άρτεμ Πουστόβι που αγωνίστηκε με το μήνυμα NO WAR στο πρόσωπο κόντρα στην Ισπανία, μίλησε για την κατάσταση στην πατρίδα του.

Η Ρωσία σφυροκοπά την Ουκρανία από το πρωί της Πέμπτης, εισβάλλοντας κατά μήκος όλης της ουκρανικής επικράτειας, την ώρα που η εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας αντιμετώπιζε στην Κόρδοβα την Ισπανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Οι Ουκρανοί διεθνείς τυλίχτηκαν με τις σημαίες της πατρίδας τους και χειροκροτήθηκαν από τους Ισπανούς πριν από το τζάμπολ ενώ ο διεθνής Ουκρανός σέντερ της Γκραν Κανάρια, Άρτεμ Πουστόβι έγραψε στο πρόσωπό του τη φράση NO WAR -όχι στον πόλεμο.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και για όλη την Ουκρανία. Είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε σε αυτή την κατάσταση, υπό αυτές τις συνθήκες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά όλοι σκεφτόμασταν τις οικογένειές μας. Είναι τρελές μέρες για εμάς» εξήγησε μετά από το τέλος του ματς ο σέντερ της Γκραν Κανάρια.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω στον Πούτιν να σταματήσει να κάνει αυτά τα σκ...ά στην πατρίδα μου! Δεν χρειαζόταν να έλθει στη χώρα μας. Δεν θα σταματήσει ποτέ! Είναι τρελό! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει το 2022»!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα