Ουκρανία: Ο Πουστόβι παίζει με το NO WAR στο πρόσωπό του

Ουκρανία: Ο Πουστόβι παίζει με το NO WAR στο πρόσωπό του

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ουκρανία: Ο Πουστόβι παίζει με το NO WAR στο πρόσωπό του

bet365

Στην Ουκρανία ηχούν οι σειρήνες του πολέμου από το πρωί της Πέμπτης 24/2 και ο Άρτεμ Πουστόβι πέρασε το μήνυμά του πριν από το τζάμπολ του αγώνα των Ουκρανών στην Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Ρωσία σφυροκοπά την Ουκρανία από το πρωί της Πέμπτης, εισβάλλοντας κατά μήκος όλης της ουκρανικής επικράτειας, την ώρα που η εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας βρίσκεται στην Κόρδοβα για τον αγώνα με την Ισπανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Οι Ουκρανοί διεθνείς τυλίχτηκαν με τις σημαίες της πατρίδας τους και χειροκροτήθηκαν από τους Ισπανούς πριν από το τζάμπολ ενώ ο διεθνής Ουκρανός σέντερ της Γκραν Κανάρια, Άρτεμ Πουστόβι έγραψε στο πρόσωπό του τη φράση NO WAR -όχι στον πόλεμο.

Νωρίτερα ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε on camera πως «δεν έχει νόημα να υποφέρουν τόσο πολύ τα παιδιά και οι αθώοι άνθρωποι», ο Ουκρανός διαιτητής Ρίζικ ζήτησε να σταματήσει ο πόλεμος ενώ οι οπαδοί της Ζάλγκιρις έβριζαν εν χορώ τον Βλάντιμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα