Εθνική: Ντέρμπι με... άρωμα EuroLeague κόντρα στην Τουρκία στα Άνω Λιόσια

Newsroom
Εθνική: Ντέρμπι με... άρωμα EuroLeague κόντρα στην Τουρκία στα Άνω Λιόσια

bet365

Τα «παράθυρα» της FIBA αλλάζουν. Με την απόφαση των ομάδων της EuroLeague να συναινέσουν στην παραχώρησή των διεθνών τους, να αλλάζει τα δεδομένα. Και στο ματς των Άνω Λιοσίων θα υπάρχουν στο ίδιο παρκέ ο Κώστας Σλούκας, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Σέιν Λάρκιν.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τουρκία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πλησιάζει (25/2, 18:00). Και θα είναι ένα ντέρμπι από όλες τις απόψεις.

Η συναίνεση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να παραχωρήσουν τους διεθνείς τους, παρά τις υποχρεώσεις του στη EuroLeague δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής.

Στο πρώτο ματς στην Αττική σε αυτή την προκριματική φάση, αφού το προηγούμενο, κόντρα στη Λευκορωσία ήταν κόντρα στη Θεσσαλονίκη.

Και αν η παρουσία των Κώστα Σλούκα, Γιώργου Παπαγιάννη, Γιώργου Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου είναι πρόκληση για να πάει κανείς στο γήπεδο, και η Τουρκία θα έχει στο ρόστερ της παίκτες EuroLeague, με πρώτο και καλύτερο τον Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ενημέρωση της ΕΟΚ, σχετικά με τον τρόπο προμήθειας εισιτηρίων: «Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη να πατήσει ξανά παρκέ! Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων υποδέχεται την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου (18.00) την Τουρκία σε έναν αγώνα σημαντικό για την πορεία της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Το «παράθυρο» ανοίγει και εσείς μπορείτε να γίνεται ο έκτος παίκτης που χρειάζεται η ελληνική ομάδα για να φτάσει στη νίκη.

Κλείστε τη δική σας θέση δίπλα της, στο πλευρό των Ελλήνων διεθνών μέσω της ticketmaster, από την άνεση του σπιτιού με ένα κλικ ΕΔΩ. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα