Εθνική: Πρώτη συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια

Εθνική: Πρώτη συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια

Newsroom
Εθνική: Πρώτη συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια

bet365

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Τουρκία.

Με 12 παίκτες άρχισε σήμερα (21/2) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει των δύο αγώνων με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός), για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος , Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημñhτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, είπε για αυτή τη νέα προσπάθεια: «Είναι γνωστές και οι ιδιαιτερότητες των παραθύρων και η δυσκολία των αγώνων. Νομίζω δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε κάθε φορά. Υπάρχει η ευχάριστη προοπτική της διευρυμένης σύνθεσης σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα περιμένουμε σταδιακά την ένταξη περισσότερων παικτών, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους σημαντικούς αυτούς αγώνες».

@Photo credits: ΕΟΚ
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα