ΚΑΕ ΑΕΚ: «Τιμή και ευλογία να φιλοξενήσουμε την Εθνική»

Newsroom
ΚΑΕ ΑΕΚ: «Τιμή και ευλογία να φιλοξενήσουμε την Εθνική»

bet365

Το επικείμενο ματς της Ελλάδας με την Τουρκία (25/2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να εκφράζει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός πως θα «φιλοξενήσει» την «Επίσημη Αγαπημένη».

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τουρκία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Mundobasket θα λάβει χώρα στα Άνω Λιόσια. Η Ομοσπονδία επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του Gazzetta για την έδρα του ματς, με την διοίκηση της ΕΟΚ να ευχαριστεί παράλληλα την ΚΑΕ ΑΕΚ για το πνεύμα συνεργασίας.

Στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός πως ένα σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας θα διεξαχθεί στην - καινούργια - έδρα της και με ανάρτηση της στo Facebook ανέφερε πως είναι «Τιμή και ευλογία για την οικογένειά μας να φιλοξενήσουμε την «Επίσημη Αγαπημένη» στο Σπίτι μας...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα