Αγραβάνης: «Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου να παίζω με την Εθνική μπροστά στον Γκάλη»!

Αγραβάνης: «Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου να παίζω με την Εθνική μπροστά στον Γκάλη»!

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στην παρουσία του Νίκου Γκάλη στον αγώνα της Εθνικής με τη Λευκορωσία, εξηγώντας πως βίωσε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του, παίζοντας με το εθνόσημο μπροστά στον «Γκάνγκστερ».

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε το παρών στο Nick Galis Hall και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Λευκορωσία, εκεί όπου η Εθνική επικράτησε με 77-67 και πέτυχε την πρώτη νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 34 χρόνια για επίσημο αγώνα και ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στο συναίσθημα του να παίζει μπροστά στον Γκάλη με τη φανέλα της Ελλάδας:

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Το να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο και στον Νίκο Γκάλη είναι υπέροχο. Για μένα ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου να παίζω με την Εθνική ομάδα μπροστά στον Νίκο Γκάλη. Η εικόνα μας στο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία ήταν πολύ κακή και μας έκανε να πεισμώσουμε. Παίξαμε πολύ πιο σκληρά σήμερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο φόργουορντ του Προμηθέα ήταν εκ των κορυφαίων της Εθνικής με 14 πόντους (6/13 σουτ), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κόψιμο σε 16:30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα