Σερβία: Με μπλούζες για τον Γέλοβατς στο ματς με τη Λετονία

Σερβία: Με μπλούζες για τον Γέλοβατς στο ματς με τη Λετονία

Σερβία: Με μπλούζες για τον Γέλοβατς στο ματς με τη Λετονία

bet365

Οι Σέρβοι δεν ξέχασαν τον αδερφό τους. Στην προθέρμανση του αγώνα της Σερβίας με τη Λετονία, οι διεθνείς φόρεσαν μπλούζες με τη φωτογραφία του Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό.

Για τον αδερφό τους, τον Στέφαν Γέλοβατς. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της αναμέτρησης των προκριματικών του Mundobasket, ανάμεσα στη Σερβία και τη Λετονία, οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς θέλησαν να στείλουν το μήνυμα στήριξης στον σέντερ της ΑΕΚ.

Φόρεσαν μπλουζάκια με τη φωτογραφία του με τη φανέλα της Σερβίας με το όνομά του και τη λέξη «νίκησε», ενώ πριν το τζάμπολ σήκωσαν και ένα πανό που ανέφερε ότι οι παίκτες είναι μαζί του.

Ο Γέλοβατς υπέστη εγκεφαλικό την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, ενώ έκανε ποδήλατο στο προπονητήριο της ΑΕΚ και από τότε νοσηλεύεται σε καταστολή, με την κατάστασή το να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα