Πού θα δεις τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πού θα δεις τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Κάτια Πετροπούλου
Πού θα δεις τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η Εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του FIBA World Cup 2023 και η ΕΟΝ «ανοίγει» δωρεάν τον κόσμο της σε όλους για 4 ημέρες!

Η Εθνική Ελλάδος παίρνει και πάλι θέση στα παρκέ, μετά το Προολυμπιακό Τουρνουά του καλοκαιριού, με στόχο να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Η αρχή γίνεται στο Νιουκάστλ, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία την Πέμπτη (25/11, 20:30), για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών παιχνιδιών.

Λίγες ημέρες αργότερα (28/11, 17:00) και με την ελπίδα να έχει έρθει η πρώτη νίκη, οι παίκτες της «γαλανόλευκης» θα βρεθούν στο "Nick Galis Hall", όπου θα υποδεχτούν τη Λευκορωσία για την δεύτερη αγωνιστική.

Ξέρουμε που θα δεις τους αγώνες και μάλιστα δωρεάν

Γιαννόπουλος Ελλάδα - Ισραήλ


Αν θέλεις να απολαύσεις τους αγώνες της Εθνικής μας και να στείλεις τη... θετική σου ενέργεια για το 2/2, έχουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις.

Η Nova και η EON φέρνουν στην οθόνη σου τους προκριματικούς αγώνες της «επίσημης αγαπημένης» και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να τους δουν εντελώς δωρεάν, από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και για 4 ολόκληρες ημέρες.

Η Nova έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την ζωντανή προβολή των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος στην προκριματική και τελική φάση του FIBA Basketball World Cup 2023, αλλά και του Εurobasket 2025.

Έτσι, τώρα που οι διεθνείς μας αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο όμιλο των European Qualifiers, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπορούμε να είμαστε όλοι εκεί με την ΕΟΝ και τα κανάλια Novasports.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, μπορείς να απολαύσεις όλα τα αθλητικά και επιλεγμένα ψυχαγωγικά κανάλια της ΕΟΝ, δωρεάν μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, με τον αγώνα της Εθνικής με τη Λευκορωσία.

Πώς θα αποκτήσεις πρόσβαση στην ΕΟΝ

Καββαδάς Ελλάδα - Βουλγαρία


Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στο nova.gr/fiba/ και να συμπληρώσεις τη φόρμα εγγραφής.

Στη συνέχεια, θα σου σταλεί το username και το password, με τον οποίο θα μπορείς να «ξεκλειδώσεις» τον υπέροχο κόσμο της ΕΟΝ, από τις 25 μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σου.

Η εμπειρία της ΕΟΝ, όμως, δεν τελειώνει εκεί! Με πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο, με περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 κορυφαίες διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ από την Ελλάδα και διεθνώς, περισσότερα παιδικά κανάλια από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, ντοκιμαντέρ και lifestyle επιλογές περιεχομένου, η ΕΟΝ δημιουργεί έναν κόσμο με νέες δυνατότητες για τους Έλληνες τηλεθεατές.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα