Σκουρτόπουλος: «Θα δείξουμε καλύτερη εικόνα γιατί έχουμε ποιότητα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σκουρτόπουλος: «Θα δείξουμε καλύτερη εικόνα γιατί έχουμε ποιότητα»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη επί της Βουλγαρίας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε μετά τη νίκη της Ελλάδας πως, «Ήταν μια δύσκολη αρχή, όπως το περιμέναμε. Καταφέραμε να μπούμε με το δεξί και να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Πρέπει να ξέρετε ότι τα παιδιά όση διάθεση έχουν, άλλο τόσο άγχος κουβαλούν για να αντεπεξέλθουν. Τα λάθη μας ήταν λίγα, αλλά είχαμε μια αδράνεια στο ριμπάουντ. Στην επίθεση δεν είχαμε τους αυτοματισμούς που έπρεπε, αλλά θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια γιατί έχουμε την ποιότητα.

Σε μια ομάδα με εννιά καινούρια στελέχη το έργο μας είναι δύσκολο. Ευχαριστούμε το κοινό της Πάτρας και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Για το επόμενο παιχνίδι θα μείνει εκτός ο Χρυσικόπουλος γιατί έχει ένα μικρό πρόβλημα στη μέση του και δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ΑΕΚ, που όπως ο Προμηθέας και το Περιστέρι μάς έχουν τροφοδοτήσει με τόσους παίκτες. Επίσης θα μείνει εκτός ο Καλαϊτζάκης, που ελπίζουμε στο μέλλον να είναι ξανά μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα