Σκουρτόπουλος: «Ετοιμάζουμε μια νέα κατάσταση στην Εθνική, άλλο το θέμα με τον Λουκά» (vid)

Σκουρτόπουλος: «Ετοιμάζουμε μια νέα κατάσταση στην Εθνική, άλλο το θέμα με τον Λουκά» (vid)

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Ετοιμάζουμε μια νέα κατάσταση στην Εθνική, άλλο το θέμα με τον Λουκά» (vid)

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τις κλήσεις της Εθνική Ομάδας, αλλά και για την απουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από αυτές.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα βρεθεί στις 21/02 στην Πάτρα με την Εθνική Ομάδα, για τον αγώνα με την Βουλγαρία, για τα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Ο Σκουρτόπουλος παρακολούθησε τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Προμηθέα και Περιστερίου και μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας:

«Την Δευτέρα ερχόμαστε στην Πάτρα για να παίξουμε με την Βουλγαρία. Και το Περιστέρι και ο Προμηθέας είναι οι βασικοί τροφοδότες της Εθνικής. Στα δύο πρώτα παιχνίδια θα χρησιμοποιήσουμε πιο έμπειρα παιδιά. Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τις δύο νίκες. Μέχρι να τελειώσουν τα έξι αυτά παιχνίδια, θα περάσουμε σε πλήρη ανανέωση. Θα μπουν νέα παιδιά, έχοντας πάρει τα αποτελέσματα που εξασφαλίζουν την πρόκριση και αυτό είναι και το ζητούμενο, να ετοιμάσουμε τα επόμενα χρόνια μια νέα κατάσταση. Εμείς επιλέγουμε την πόλη με βάση τον κόσμο και πόσο στηρίζει την Εθνική και το μπάσκετ. Η Πάτρα είναι μπασκετούπολη, μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ. Είμαστε σίγουροι, ότι παρά το αποκριάτικο κλίμα που θα επικρατεί, θα είναι πάλι κοντά στην ομάδα».

Για το αν θα έβαζε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στις κλήσεις, αν τις έκανε ξανά, υποστήριξε: «Είναι άλλα τα θέματα αυτά, δεν υπάρχει σχόλιο. Εμείς κάνουμε μια επιλογή σε σχέση με τα παιδιά που είναι διατεθειμένα να παίξουν και είναι υγιείς. Ο καθένας θα μπορούσε να έχει γνώμη για πολλά. Εμείς κάνουμε την επιλογή με βάση την ομάδα και τα αποτελέσματα που θέλουμε».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα