Ζιάγκος: «Θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας»

bet365

Το Ρέθυμνο ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή στον θεσμό του Κυπέλλου και ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του «Γηραιού».

Ο προπονητής των Κρητικών ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλη την ομάδα για τη νίκη. Για εμάς είχε μια ιδιαίτερη αξία αυτό το ματς, δεδομένου ότι ήμασταν σε ένα κομβικό σημείο, που οριακά θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Όσον αφορά την αλλαγή της εικόνας μας, σε σχέση με τις δυο προσθήκες, διορθώσαμε δυο στοιχεία του παιχνιδιού που ήταν κοινά χαρακτηριστικά στις τρεις ήττες που προηγήθηκαν: Την αντοχή μας στο σκληρό παιχνίδι, στις σκληρές άμυνες και στις επαφές και τον περιορισμό των λαθών.

Αν υπολογίσουμε την παραγωγικότητα και τα λάθη, φαίνεται ότι η προσθήκη των δυο παιδιών, μας βοήθησε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να προσθέσουμε ότι ο Φράνκαμπ μέσα σε τρεις μέρες προσαρμόστηκε στο νέο του ρόλο και ήλεγχε απόλυτα το ρυθμό. Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό πίσω μας και επικεντρωνόμαστε 100% στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι σε τρεις αγωνιστικές».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

MUNDOBASKET NEWS FEED