Τα ρεκόρ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τα ρεκόρ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας
Αρκετά στατιστικά ρεκόρ καταρρίφθηκαν στα γήπεδα της Κίνας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε, η Ισπανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο όμως αρκετά ρεκόρ σημειώθηκαν σε σχέση με τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Ρίκι Ρούμπιο έφτασε τις 130 ασίστ σε Παγκόσμια και ξεπέρασε τον Πάμπλο Πριχιόνι στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ ο Λουίς Σκόλα μετρώντας πλέον 716 πόντους ανέβηκε στη 2η θέση των σκόρερ (Όσκαρ Σμιντ πρώτος).

Ο Φακούντο Καμπάτσο μιμήθηκε τον Τόνι Κούκοτς και έγινε ο δεύτερος παίκτης που είχε 15+ πόντους, 10+ ασίστ, 5+ ριμπάουντ, 3+ κλεψίματα σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς μέτρησε 18 πόντους, 12 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα κόντρα στη Σερβία.
Η Αυστραλία έφτασε στην υψηλότερη θέση της ιστορίας της (4η), ο Σαλάχ Μεζρί μέτρησε... 8 κοψίματα και έφτασε το ρεκόρ του Γιάο Μινγκ, και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ισοφάρισε το ρεκόρ στα τρίποντα, με 35 εύστοχα σουτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.