Ο Τζόρτζεβιτς απόρησε που έγινε τόσο γρήγορα viral η ατάκα του για τους Αμερικανούς! (vid)

Gazzetta team
Ο Τζόρτζεβιτς απόρησε που έγινε τόσο γρήγορα viral η ατάκα του για τους Αμερικανούς! (vid)
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κλήθηκε να απαντήσει εκ νέου στην περιβόητη δήλωση που είχε κάνει για την εθνική ΗΠΑ και έδειξε την έκπληξή του που την συζήτησε ο κόσμος έντονα.

Στην εποχή των social media χρειάζονται μόνο μερικά... δευτερόλεπτα για να γίνει μια ατάκα ή ένα βίντεο viral και να συζητιέται από όλους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, όταν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ρωτήθηκε για μια πιθανή αναμέτρηση με τις ΗΠΑ του Γκρεγκ Πόποβιτς.

«Αν βρούμε τους Αμερικανούς, ο Θεός μαζί τους!», είχε πει χαρακτηριστικά ο προπονητής της Σερβίας κι ήταν αναμενόμενο να τον... ακολουθήσει αυτή η δήλωση ως την Κίνα και να ερωτηθεί επ' αυτού, μετά τη νίκη επί της Team USA.

Ο ίδος απάντησε: «Ήμουν καλεσμένος στην δημόσια τηλεόραση και αν βγάλετε εκτός την ειρωνεία, που είναι "όπλο" μου ως προπονητής, τότε δεν μένουν πολλά. Δεν ήμουν ασεβής, αντιθέτως... Ήταν κάτι που είπα για να ενθαρρύνω τους παίκτες μου, να έχουν αυτοπεποίθηση, να νιώθουν σίγουροι, δουλεύω πολύ το "μυαλό" τους και ήταν ένα μήνυμα πως είμαστε έτοιμοι. Ίσως να μην ήμασταν τελικά.

Δεν πιστεύω ότι προσέβαλα κανέναν, γιατί ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψή του. Ίσως να το αποδείξαμε λίγο αυτό που είπα. Ο Πόποβιτς το σχολίασε ωραία, αλλά δεν μπορώ να πω τη λέξη από "F" που μού είπε πριν. Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και λέγαμε πως θα έπρεπε να παίζαμε για κάτι άλλο (μετάλλιο) και παίζουμε εδώ. Η απογοήτευση υπήρχε, αλλά έπρεπε να ανασυνταχτούμε. Πολλάάσχημα συνέβησαν σε αυτό το ταξίδι. Τραυματισμοί, απώλειες (εννοώντας την μητέρα του Μίτσιτς), δεν είναι εύκολο. Πρέπει να τους πιέζεις, αλλά και να τους στηρίζεις και να τους δείχνεις εμπιστοσύνη».

Μάλιστα, έδειξε και την απορία του, λέγοντας: «Καλά, πώς έγινε viral τόσο γρήγορα; Απίστευτο!».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 20:15