Μίτσιτς: «Ήμασταν πιο έτοιμοι από τις ΗΠΑ» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μίτσιτς: «Ήμασταν πιο έτοιμοι από τις ΗΠΑ» (vid)
Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε για τη νίκη (94-89) επί των ΗΠΑ και τόνισε πως η Σερβία ήταν πιο έτοιμη γι' αυτό το ματς.

Ο Σέρβος γκαρντ στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας για το ωραίο παιχνίδι, αλλά και την ομάδα μου για τη σημαντική αυτή νίκη. Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς, είχαμε μεγάλο κίνητρο, γιατί έπρεπε να βγούμε στο παρκέ με περηφάνια, μετά από μια σκληρή ήττα. Είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Για το ότι πολλοί περίμεναν το ΗΠΑ - Σερβία στον τελικό, και όχι για τις θέσεις 5-8, σχολίασε: «Πριν από το Παγκόσμιο, πολλοί σκέφτονταν ότι θα είμαστε στον τελικό με τις ΗΠΑ. Ποιοτικά, το αξίζαμε, αλλά, δυστυχώς, ηττηθήκαμε από την Αργεντινή. Δεν έδειξαν το κίνητρό του από την αρχή, υπέστησαν επίσης μια σκληρή ήττα, ήταν επίσης το φαβορί πριν την διοργάνωση, αλλά έτσι είναι τα πράγματα στη δουλειά μας. Μία χάνεις, μία κερδίζεις. Μάθαμε πολλά από αυτά τα ματς, αλλά οι ΗΠΑ δεν ήταν έτοιμες, όπως εμείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.