Ελλάδα - Τσεχία: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Αντωνία Σπανού
Ελλάδα - Τσεχία: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία και θέλει νίκη με 12 πόντους για να είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για τους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία (11:30, EΡΤSPORTS) σε έναν... τελικό, όπου θέλουμε νίκη με 12 πόντους για να είμαστε εκείνη η ομάδα που θα προκριθεί στις 8 καλύτερες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα καλείται να ξεπεράσει όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, να αφήσει πίσω τα αποτελέσματα που κουβαλά και να έχει μόνο έναν σκοπό. Να κερδίσει την Τσεχία και να το κάνει εμφατικά, αφού θέλει νίκη με διαφορά για να είναι εκείνη που θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η πορεία μέχρι τώρα μικρή σημασία έχει και η πρόκληση είναι μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους διεθνείς, που καλούνται για το μεγαλύτερο αποτέλεσμα που έχουν πάρει μέχρι τώρα. Οι Τσέχοι δεν πρόκειται να πετάξουν στα σκουπίδια τον κόπο τους, γνωρίζουν πολύ καλά το πλεονέκτημα τους και θα παλέψουν και εκείνοι για να είναι η ομάδα, που θα κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη στις 8 καλύτερες.