Παπαγιάννης: «Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό Ύμνο» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παπαγιάννης: «Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό Ύμνο» (vid)
Ο διεθνής σέντερ μίλησε για τη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν καταπληκτικός στη νίκη επί του Μαυροβουνίου.

Ο διεθνής σέντερ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε, «Για πρεμιέρα πήγαν όλα πολύ καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή, όμως το διορθώσαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το μαρκάρισμα των ατού του Μαυροβουνίου, Ντούμπλιεβιτς και του Βούτσεβιτς: «Μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες. Εγώ και ο Μπουρούσης ήμασταν προετοιμασμένοι. Τους είχαμε δει στο βίντεο και αντεπεξήλθαμε και βοηθήσαμε πάρα πολύ».

Για τα συναισθήματα του που είναι μέλος της Εθνικής αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είχαμε πολλά να δώσουμε. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά να τα διορθώσουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι. Θα πάμε προετοιμασμένοι την Τρίτη. Κοιτάω μόνο πότε να βοηθήσω την Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είχαμε πολύ θερμό κλίμα.

Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Είναι λόγω του Γιάννη. Έχει πετύχει πολλά στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι και χαιρόμαστε που αγαπούν την Εθνική ομάδα. Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».