Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε!
Το οδοιπορικό στα μοναστήρια της Ρωσίας τον βοήθησε να ηρεμήσει, ν' αποτινάξει όσα τον έπνιγαν και είναι έτοιμος για ρελάνς. Ο γεροΓιοβάισα... συγχωρεί κι επιστρέφει πιο δυνατός.

Πριν από μερικούς αιώνες στην Ευρώπη, ο φόβος της μαγείας οδήγησε στο κυνήγι μαγισσών! Πριν απο μερικούς μήνες άρχισε και το... κυνήγι του γεροΓιοβάισα! Αστειεύομαι σύντροφοι, ξέρω ότι βαθιά μέσα σας με αναζητήσατε, με ψάξατε, πονέσατε που δε με βλέπατε. Περιμένατε ένα μήνυμά μου για ν' αρχίσουμε εκείνο το... υπέροχο παιχνίδι με τα «γαλλικά». «Я тебя люблю»! Περισυλλογή, μετάνοιες στο Βαλαάμ για να ξορκίσω την περσινή χρονιά, τότε που η Euroleague μου άλλαξε τα φώτα και μ' έβγαλε από τον δρόμο της ηρεμίας. Μέχρι και στη Μονή της Όπτινα έφτασα σύντροφοι, γι αυτό και πήρα άδεια διαρκείας. Φίλος ο κυρΓκατζέττας, αλλά γύρισα για σας και αρχή κάνω σήμερα με Μπάσκετ! Ελληνες ξανάρχονται χρόνια δοξασμένα, σαν αυτά του... 2006, δεν είναι ο Προφήτης Ελισσαίος, αλλά κάτι καταλαβαίνουμε και μεις...

Καλώς ήρθες στα μεγάλα παιχνίδια! Κάθε αγώνας, κορυφαίος αγώνας! (21+)

Χάρηκα πολύ που ο Κώστας Σλούκας θα βρίσκεται κανονικά στην Κίνα για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής. Η Ελλάδα φέτος πάει για μεγάλα πράγματα. Να τον ακούτε τον γέρο. Είδα αγριεμένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα φιλικά και περιμένω το ίδιο να κάνει σε λίγες ώρες και στην πρεμιέρα. Ξεκίνημα απέναντι στο Μαυροβούνιο (15:00). Καλοί οι Βούτσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς, αλλά το καθαρόαιμο άτι δεν σταματιέται. Η Σβετλάνα τον λατρεύει και με παρακαλούσε να κλείσω εισιτήρια για Κίνα για να πάμε και στα ματς της Εθνικής.

Επειδή ο λάτρης της βότκας είναι λίγο δύσκολα τελευταία, θα πάει στην Κίνα από την φάση των «8». Εκεί που τα ματς θα... καίνε. Δυνατό το ρόστερ της Εθνικής μας φέτος. Δεν συγκρίνεται με το αντίστοιχο του Μαυροβουνίου. Καλάθης, Σλούκας, Αντετοκούνμπο, Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Μπουρούσης. Απ' όλα έχει ο μπαξές.

Ελλάδαρα με τρέλα λοιπόν και πάμε για την πρώτη νίκη. Βλέπω πολύ εύκολη νίκη. Δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Greek Freak. Και φυσικά ούτε εκείνο των Καλάθη και Σλούκα. Εξαιρετικός ο άσσος με -11.5. Βλέπω και το over 149.5. Η Ελλάδα πατάει πολύ... γκάζι στα ματς και θα οδηγήσει ψηλά το σκόρ. Τέλος θα ασχοληθώ και με το ντέρμπι Γερμανίας και Γαλλίας. Δεν νομίζω πως οι τρικολόρ θα έχουν εύκολο έργο. Άρα πάμε με το διπλό των Γερμανών με +7.5.

Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε και θα πρέπει να ετοιμαστείτε για πολλά ταμεία.

Σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ διεκδικείς καθημερινά χρηματικά έπαθλα* (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα