Αθηναίου: «Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, στηρίζουμε τους μάγκες μας»! (pic)

Αθηναίου: «Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, στηρίζουμε τους μάγκες μας»! (pic)

Αθηναίου: «Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, στηρίζουμε τους μάγκες μας»! (pic)

Ένα αισιόδοξο μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Αθηναίου, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram, μετά τον τραυματισμό του.

Ο 31χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στάθηκε πολύ άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό με τη Σερβία, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Αποφασίζει να αφήσει το παρελθόν πίσω και να κοιτάξει μπροστά, στηρίζοντας τους φίλους και συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα και το «ταξίδι» που τους περιμένει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Και ζήτησε το ίδιο να κάνει και όλος ο φίλαθλος κόσμος!

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας!

Με κάνατε να νιώσω μοναδικά... Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολύ απ' οτιδήποτε άλλο..

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξίδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!

Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!!».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά...Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο.. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!! #HELLAS #Basketball #Family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Athinaiou (@johnathi17) στις

Best of internet