Βασιλόπουλος: «Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω για να σε πετάξω σε πισίνα» (pic)

Βασιλόπουλος: «Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω για να σε πετάξω σε πισίνα» (pic)

Βασιλόπουλος: «Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω για να σε πετάξω σε πισίνα» (pic)

Ένα αληθινό μήνυμα από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο για τον Γιάννη Αθηναίου και τον σοβαρό τραυματισμό του.  

Ξέρει καλά τι σημαίνει να σου χτυπά η ατυχία την πόρτα. Να περνάς αρκετές φορές την πόρτα του χειρουργείου. Να προσπαθείς να σηκωθείς και να πέφτεις πάλι κάτω. Να είσαι μόνος σε ώρες σκοτεινές. Αλλά στο τέλος να μένεις δυνατός, με το κεφάλι ψηλά και να μην τα παρατάς ποτέ.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ξέρει καλά πως ένιωσε ο Γιάννης Αθηναίου την στιγμή που τραυματίστηκε στο φιλικό με την Σερβία και ήταν στη δυσάρεστη θέση να κουβαλήσει τον δακρυσμένο συμπαίκτη του μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση μέχρι τα αποδυτήρια.

Ο 35χρονος διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, που στο παρελθόν επαθε όχι μία, αλλά δύο φορές ρήξη χιαστού, μοιράστηκε δημόσια λίγα αληθινά λόγια για τον πόνο του αθλητή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: 

«Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ... αλλά η ζωή τελίκα είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός,γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσυ έχεις αρκετή γιαυτο το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία,άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!! Κ είμαι σίγουρος πως  θα είσαι κάθε μέρα εκεί,κλεισμένος σε ενα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή  είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή.  Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία  μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα,ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς...!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. @johnathi17  μεινε δυνατός κ εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ... αλλά η ζωή τελίκα είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός,γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσυ έχεις αρκετή γιαυτο το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία,άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!! Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί,κλεισμένος σε ενα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα,ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς...!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. @johnathi17 μεινε δυνατός κ εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!.. #team#hellas#together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Vasilopoulos (@vasilo21) στις