Τα εντυπωσιακά custom made «Nike Zoom Freak 1» του Κλαβέλ (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Τα εντυπωσιακά custom made «Nike Zoom Freak 1» του Κλαβέλ (pics)
Ο Πορτορικανός Τζιαν Κλαβέλ έδωσε άλλη... πνοή στο signature shoe του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ο Μαρτίν Ρεδόνδο είναι γραφίστας και εικονογράφος από το Βαγιαδολίδ και η αγάπη του για την τέχνη, τα παπούτσια και το μπάσκετ, τον οδήγησε στην δημιουργία των «Melonkicks».

Ο Ρεδόνδο δίνει άλλη... ζωή στα παπούτσια, κάνοντάς τα ξεχωριστά και μοναδικά, ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη του.

Ο Τζιαν Κλαβέλ του Πουέρτο Ρίκο ήθελε τα «Nike Zoom Freak 1» του να είναι ιδιαίτερα κι έτσι απευθύνθηκε στον Ρεδόνδο, ο οποίος τα «μεταμόρφωσε».

Ο Ρεδόνδο έχει πολλούς διάσημους πελάτες στη λίστα του, μεταξύ αυτών ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Τζέισι Κάρολ, ο Έντι Ταβάρες, ο Φελίπε Ρέγιες, ο Φαμπιέν Κοζέρ, ο Σέρχιο Γιουλ, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο Σερζ Ιμπάκα και πολλοί ακόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.