Παπαπέτρου: «Η ποιότητα της Εθνικής φαίνεται ξεκάθαρα» (vid)

Παπαπέτρου: «Η ποιότητα της Εθνικής φαίνεται ξεκάθαρα» (vid)

Παπαπέτρου: «Η ποιότητα της Εθνικής φαίνεται ξεκάθαρα» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις της Εθνικής κόντρα σε Ουγγαρία και Ιράν στο πλαίσιο του τουρνουά Aegean, υπενθυμίζοντας πως χρειάζεται πολλή δουλειά ως το Παγκόσμιο Κύπελλο.  

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά

«Είναι τα πρώτα παιχνίδια για εμάς, να τα χρησιμοποιήσουμε ως προπόνηση, ως δυνατά τεστ, να δώσει ο καθένας το μάξιμουμ. Ερχόμαστε όλοι από διακοπές και μια περίοδο σε εισαγωγικά χαλάρωσης. Από την άλλη έχουμε αρκετή ποιότητα και νομίζω ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε μαζί και θέλουμε να αρχίσουμε να το βγάζουμε στο γήπεδο.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα πρώτα δείγματα γραφής, υπάρχει πολύ ωραίο οικογενειακό κλίμα και ένα πολύ καλό «δέσιμο» με όλα τα παιδιά, μια πολύ καλή σχέση, οπότε αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Προφανώς υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη μέχρι να φτάσουμε στην Κίνα. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που πιστεύουμε πως πρέπει να βγάλουμε. Υπάρχει ένα καλό υλικό, αλλά δεν μένουμε εκεί. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε το μάξιμουμ από τον κάθε παίκτη σε ατομικό επίπεδο και όλοι μαζί για την ομάδα πάνω απ’ όλα.

Νομίζω η ποιότητα της ομάδας φαίνεται ξεκάθαρα. Πρέπει να φαίνεται και θα φανεί. Οι αυτοματισμοί και η χημεία δεν χτίζονται σε μια εβδομάδα. Καλούμαστε να τα καταφέρουμε γρήγορα, όπως και όλες οι άλλες εθνικές ομάδες, αλλά νομίζω πως αν παίξουμε αυτά τα φιλικά, μια ίσως πιο σταθερή και σίγουρη εικόνα θα είναι το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank».

Εθνική Ανδρών: Οι δηλώσεις Σκουρτόπουλου, Παπανικολάου, Παπαπέτρου