Θανάσης: «Μεγάλες βλέψεις στο Παγκόσμιο, η Εθνική εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες»

Θανάσης: «Μεγάλες βλέψεις στο Παγκόσμιο, η Εθνική εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες»

Θανάσης: «Μεγάλες βλέψεις στο Παγκόσμιο, η Εθνική εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η Εθνική έχει μεγάλες βλέψεις για το παγκόσμιο και είναι η ομάδα που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούμπο στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6

Για το πώς νιώθει που βρίσκεται στην Εθνική και μάλιστα μαζί με τα δύο του αδέρφια: «Είμαι πολύ περήφανος. Το βλέπω με πάρα πολύ θετικό τρόπο κι είμαι αισιόδοξος για αυτή την ομάδα». 

Για το φετινό επίπεδο στο Παγκόσμιο: «Είναι πολύ δύσκολα σίγουρα τα πράγματα, έχουμε μεγάλες βλέψεις, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να πάμε βήμα βήμα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε». 

Για τον όμιλο της εθνικής και τις προσδοκίες της ομάδας: «Τίποτα δεν κερδίζεται στα χαρτιά. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο φέτος. Έχουμε μαζευτεί τώρα όλα τα παιδιά μαζί, από κει και πέρα πάμε μέρα-μέρα να δούμε τι θα κάνουμε και στα φιλικά». 

Για τη νέα σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς μαζί με τον Γιάννη: «Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν την ευκαιρία και θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν του χρόνου». 

Για το μήνυμα που έχει να δώσει στους φίλους της εθνικής: «Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας στηρίζουν, θέλουμε να ξέρουν ότι για αυτούς τους ανθρώπους, που στηρίζουν το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό δουλεύουμε κάθε μέρα, για αυτούς και για όλους τους Έλληνες θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και αυτούς εκπροσωπούμε. Περιμένω να τους δω και στο επόμενο τουρνουά και στο Ακρόπολις».