Μπουρούσης: «Υπάρχει αγωνία και άγχος για να πετύχουμε κάτι καλό»

Μπουρούσης: «Υπάρχει αγωνία και άγχος για να πετύχουμε κάτι καλό»

Μπουρούσης: «Υπάρχει αγωνία και άγχος για να πετύχουμε κάτι καλό»
Ο Γιάννης Μπουρούσης, αφού ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό της Εθνικής μας ομάδας, τόνισε ότι υπάρχει αγωνία και άγχος για να πετύχει η ομάδα κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΑΕ Λεμεσού - Άρης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Γιάννης Μπουρούσης, κατά την επίσημη παρουσίαση αφού ευχαρίστησε την Eurobank, στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχει αγωνία για την διάκριση και φυσικά ευχήθηκε η ομάδα να έχει υγεία στην Κίνα και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Eurobank που είναι όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό μας. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, έχουμε ζήσει την βοήθεια του χορηγού μας.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία, η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο, να καταφέρουμε να κάνουμε το καλύτερο. Κακά τα ψέμματα υπάρχει η αγωνία και το άγχος γιατί πρέπει η ομάδα να βγει μπροστά και να καταφέρουμε κάτι καλό. Βρισκόμαστε την τελευταία 10ετία εκτός στόχων, ας έχουμε υγεία και ελπίζω να κάνουμε κάτι καλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.