Βασιλακόπουλος: «Kάποιοι γκρινιάζουν, αλλά το ελληνικό μπάσκετ πάει εξαιρετικά»

Βασιλακόπουλος: «Kάποιοι γκρινιάζουν, αλλά το ελληνικό μπάσκετ πάει εξαιρετικά»

Βασιλακόπουλος: «Kάποιοι γκρινιάζουν, αλλά το ελληνικό μπάσκετ πάει εξαιρετικά»
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στην παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών και στάθηκε σε μερικούς παίκτες που έπαιξαν στα προκριματικά, αλλά δεν θα βρεθούν στα τελικά του Παγκοσμίου της Κίνα, ενώ τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Στους παίκτες που ενίσχυσαν την Εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου στάθηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, τονίζοντας ότι λυπάται που κάποιο από αυτούς δεν θα βρεθούν στα τελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην παρουσίαση της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου της Κίνας

«Δεν είναι χορηγία, είναι συνεργασία. Το μπάσκετ μπήκε σε μια άλλη τροχιά, σε προβληματική περίοδο. Η συμβολή της Eurobank ήταν καθοριστική για το ελληνικό μπάσκετ. Μιλάω για το ελληνικό μπάσκετ γιατί υπάρχει και το μπάσκετ στην Ελλάδα. Κάποιοι γκρινιάζουν αλλά το μπάσκετ πηγαίνει εξαιρετικά, πάει περίφημα, Είναι βαθιά και καλά θεμελιωμένο. Ελπίζουμε να τύχει ιδιαίτερης προσοχής ο Έλληνας παίκτης. Ας τιμήσουμε το ελληνικό μπάσκετ, που είχε την ευτυχία να δει την εθνική να προκρίνεται πρώτη στο Παγκόσμιο Εδώ και καιρό προκριθήκαμε για την τελική φάση του Παγκοσμίου. Μια ομάδα που φτιάχθηκε με μεγάλες δυσκολίες. Τα παιδιά που είναι εδώ στην Εθνική ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις αντιφάσεις που αντιμετωπίσαμε.

Οφείλω δημόσια να συγχαρώ τα παιδιά της Εθνικής που έστειλαν την ομάδα στην Κίνα. Λυπάμαι που κάποια από αυτά τα παιδιά δεν είναι εδώ αλλά πρέπει να τους μνημονεύουμε και την συμβολή τους Είμαστε εσώ σήμερα και προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ταξίδι. Θα είναι επιτυχές το ταξίδι και με την παρουσία των άλλων παιδιών στην μακρινή Κίνα. Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να συμβάλλουμε όλοι από κάθε μετερίζι. Είναι μεγάλης σημασίας για τον ελληνικό αθλητισμό η παρουσία της Εθνικής στην Κίνα». Η συνεργασία μας με τη Eurobank πιστεύω θα συνεχιστεί και το 2021, 2022».