Γιόβιτς: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα από την Ιντιανάπολις του 2002»

Γιόβιτς: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα από την Ιντιανάπολις του 2002»

Γιόβιτς: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα από την Ιντιανάπολις του 2002»

Μεγάλη πίστη στην εθνική Σερβίας και σε όσα μπορεί να πετύχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έχει ο Στέφαν Γιόβιτς.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 28χρονος γκαρντ μίλησε στην «Mondo.rs» και υποστήριξε αρχικά: «Το έχω ξαναπεί πως έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Ίσως αυτή είναι η πιο ισχυρή ομάδα της Σερβίας, από την Ιντιανάπολις του 2002. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις, για να κάνουμε μια καλή προετοιμασία κι έτσι θα έχουμε μια καλή ευκαιρία για το Παγκόσμιο. Όμως, πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στη Γη και να συνειδητοποιήσουμε ότι το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να ταξιδέψουμε στην Κίνα, χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ανεξάρτητα από το αν ο κόσμος μας θεωρεί φαβορί».

Για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της προπονητικής στο μέλλον, σχολίασε: «Θα ήθελα να γίνω προπονητής, όταν σταματήσω το μπάσκετ. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως μπορώ να το κάνω. Το να γίνεις προπονητής είναι πιο δύσκολο από το να παίζεις. Κάθε προπόνηση πρέπει να είναι σχεδιασμένη προσεκτικά. Πρέπει να ψάχνεις τη σωστή προσέγγιση για κάθε παίκτη στην ομάδα, δουλεύοντας ως ψυχολόγος».

Όσο για το μέλλον του στην Μπάγερν, στην οποία ήταν τα δύο τελευταία χρόνια, πρόσθεσε: «Το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν έχει ολοκληρωθεί. Τώρα περιμένω για την προετοιμασία με την εθνική ομάδα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό. Για μένα το ποιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής και να δουλέψω σκληρά για την εθνική».