Σκουρτόπουλος: Στις ΗΠΑ για να συναντήσει Αντετοκούνμπο και διεθνείς

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: Στις ΗΠΑ για να συναντήσει Αντετοκούνμπο και διεθνείς
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ταξίδεψε μαζί με τον Κώστα Κώτση για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντηθούν με τους διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/08-15/09).

Η Εθνική Ομάδα μπαίνει σε... ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι άνθρωποί της προετοιμάζουν σιγά σιγά το έδαφος, για τους παίκτες που θα φορέσουν το εθνόσημο στην Κίνα.

Γι' αυτό το λόγο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Κώστας Κώτσης μπήκαν στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από τον Ιανουάριο ότι θα κάνουν, ώστε να βρεθούν με τους τέσσερις διεθνείς Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής και ο γενικός διευθυντής της Εθνικής θα συναντηθούν κατά σειρά με τους Κώστα Κουφό, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο και θα κάνουν συζητήσεις με... φόντο την Κίνα. Τελευταίος προορισμός του ταξιδιού θα είναι η Γιούτα και το Σολτ Λέικ Σίτι, όπου οι δύο άνδρες θα βρεθούν με τον Φώτη Κατσικάρη και δεν αποκλείεται να συναντήσουν και τον ελληνικής καταγωγής Καναδό Ναζ Μήτρου - Λονγκ.