Μάνατζερ Αντετοκούνμπο: «Ο στόχος του Γιάννη είναι να βρεθεί στο Τόκιο»!

Μάνατζερ Αντετοκούνμπο: «Ο στόχος του Γιάννη είναι να βρεθεί στο Τόκιο»!

Μάνατζερ Αντετοκούνμπο: «Ο στόχος του Γιάννη είναι να βρεθεί στο Τόκιο»!

bet365

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά και ο μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου εξήγησε πως ο Greek Freak έχει στόχο να βρεθεί στο Τόκιο εφόσον επιτευχθεί η πρόκριση!

Η αποστολή της Εθνικής ταξίδεψε στη Βικτόρια του Καναδά όπου θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με επτά σημαντικές απουσίες και δίνοντας σημαντικό ρόλο στους παίκτες των «παραθύρων», την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παλεύει για την πρόκριση στους NBA Finals απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος του Greek Freak, Γιώργος Πάνου τόνισε ότι ο Γιάννης θέλει να βοηθήσει την Εθνική του Ρικ Πιτίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εφόσον επιτευχθεί η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Πάνου:

Για την πορεία των Μπακς: «Η εμπειρία είναι το νούμερο ένα συστατικό, όταν συνδυάζεται και με σκληρή δουλειά. Όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης αφήνει τη δουλειά του να μιλάει για εκείνον. Σημαντικό είναι και πως οι Μπακς έχουν κρατήσει τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετά χρόνια με μικρές, αλλά σημαντικές προσθήκες όπως του Χόλιντεϊ. Το πιο σημαντικό όμως είναι το περιβάλλον. Μίλησαν όλοι για τους τραυματίες των Νετς, για τύχη... Το θέμα είναι να έχεις δουλέψει αρκετά για να αρπάξεις την ευκαιρία. Οι Μπακς ήταν έτοιμοι να αρπάξουν λοιπόν αυτή την ευκαιρία».

Για τις πορείες των προηγούμενων ετών: «Δεν αυξήθηκαν μόνο οι παίκτες, αλλά όλο το σταφ, που έχει γίνει μια σημαντική επένδυση με γυμναστές, προπονητές και αρκετούς ακόμα. Υπάρχει μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, ότι είμαστε σε καλύτερο σημείο σε σχέση με πριν δύο χρόνια. Σίγουρα η αποτυχία τους έχει πεισμώσει και έχουν αποβάλει το στρες. Μετά τη σειρά με το Μαϊάμι έχουν λυθεί».

Για το αν θα βρεθεί ο Γιάννης στους Ολυμπιακούς, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής: «Ο στόχος είναι ο Γιάννης να είναι στο Τόκιο και όποτε μπορεί και είναι υγιής να είναι εκεί, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Ο στόχος του είναι να βρει χώρο και χρόνο σε ένα περιβάλλον που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο να παίξει γιατί θέλει να βγάλει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον Καναδά (30/6, 2:05) και την Κίνα (2/7, 2:05) ενώ οι επόμενοι τέσσερις αγώνες των Μπακς με τους Χοκς θα διεξαχθούν στις 26/6, 28/6, 30/6 και 2/7.


Κάντε like στην σελίδα μας Staggerpod

Ακολουθήστε μας στο @staggerpod
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα