Πάου Γκασόλ: «Έχουμε μοναδική ευκαιρία να νικήσουμε τους Αμερικανούς»!

Πάου Γκασόλ: «Έχουμε μοναδική ευκαιρία να νικήσουμε τους Αμερικανούς»!

bet365

Η Ισπανία έχει μπροστά της τον σούπερ προημιτελικό με την Team USA (3/8, 7:40) και ο Πάου Γκασόλ εξήγησε πως οι Ίβηρες έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία να νικήσουν τους Αμερικανούς.

Μετά την ήττα από την Σλοβενία στο τελευταίο ματς της α' φάσης του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, η κλήρωση των προημιτελικών έστειλε την Ισπανία κόντρα στις ΗΠΑ για μια θέση στην τετράδα.

Πρόκειται, ουσιαστικά για το πιο σημαντικό ζευγάρι των νοκ άουτ, αφού οι χρυσοί Ολυμπιονίκες του Ρίο θα αναμετρηθούν με τους εν ενεργεία πρωταθλητές κόσμου με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του κορυφαίου αθλητικού event του πλανήτη.

«Ο σεβασμός που έχει κερδίσει η Ισπανία τα τελευταία χρόνια μπορεί να εξελιχθεί σε... δίκοπο μαχαίρι, από τη στιγμή που οι Αμερικανοί θα μας περιμένουν με ενθουσιασμό και σοβαρότητα. Πάντα οι αγώνες μας ήταν πόλεμος! Θα έχουμε τις πιθανότητές μας. Η ομάδα μπάσκετ της Ισπανίας αποτελεί σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα μολονότι οι ΗΠΑ έχουν τρομερό ατομικό ταλέντο» εξήγησε ο Πάου Γκασόλ με αφορμή τη μάχη με την Team USA.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να περιορίσουμε τα λάθη. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να τους κερδίσουμε και να κάνουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Κάτι που δεν έχουμε πετύχει ποτέ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα