NCAA: Πρόκριση στο Final 4 για Baylor και Houston! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
NCAA: Πρόκριση στο Final 4 για Baylor και Houston! (pics & vids)

bet365

Baylor και Houston επικράτησαν των Arkansas και Oregon State αντίστοιχα και έκλεισαν θέση για τον Final 4 του NCAA.

Σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος της March Madness.

Το Baylor κατάφερε να επιβληθεί του Arkansas με 81-72 και έτσι έκλεισε θέση για το Final 4 του NCAA. Έφτασε στην 4άδα για πρώτη φορά μετά από 67 χρόνια. Για τους νικητές 22 είχε ο Τιγκ και 14 ο Μπάτλερ, ενώ για τους... αγριόχοιρους από 14 σημείωσαν οι Ντέιβις και Νοτάε.

Στα ημιτελικά της March Madness θα βρεθεί και το Houston, το οποίο δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με 67-61 το Oregon State. Για τους Cougars 20 είχε ο Σασέρ και 18 ο Γκριμς, ενώ στον αντίποδα 13 είχε ο Καλού.

Baylor και Houston θα κοντραριστούν στο Final 4 για μια θέση στον τελικό.

Στα ζευγάρια που θα συμπληρώσουν το παζλ της 4άδας, το μεγάλο φαβορί Gonzaga του Σαγκς (θεωρείται από τα κορυφαία prospects του draft του 2021 και φαβορί για TOP 3) θα κοντραριστεί με το USC του εντυπωσιακού ψηλού Mόμπλεϊ (και αυτός φαβορί για TOP 3 στο draft), ενώ το Michigan θα παίξει με το UCLA, το οποίο είναι πρώτο σε πρωταθλήματα στο κολεγιακό με 11.

Όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές πάνε για τον πρώτο τους τίτλο στη March Madness.

Διαβάστε ακόμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα