NCAA: Απειλές κατά παίκτη του Οχάιο, μετά τον αποκλεισμό!

NCAA: Απειλές κατά παίκτη του Οχάιο, μετά τον αποκλεισμό!

bet365

Ο EJ Λιντέλ, μετά τον αποκλεισμό σοκ του Οχάιο στον 1ο γύρο του NCAA, δέχτηκε απειλές, με το πανεπιστήμιο να απευθύνεται στην αστυνομία!

Υπάρχει όριο. Και μόλις ξεπεράστηκε. Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού NCAA, το Οχάιο (Νο2) έμεινε εκτός από το Νο15, Όραλ Ρόμπερτς. Και ο παίκτης του Οχάιο, EJ Λιντέλ δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στους λογαριασμούς του στα social media.

Η αντίδραση του πανεπιστημίου ήταν άμεσα, αφού απευθύνθηκε στην αστυνομία, προκειμένου να τιμωρηθούν οι παραβάτες.

«Είναι μία γ@μ.... αθλιότητα. Μην έρθεις ξανά στο Οχάιο. Σε μισούμε. Ελπίζω να πεθάνεις, πραγματικά», ήταν ένα από τα μηνύματα που έλαβε ο 20χρονος φόργουορντ.. Σε ένα άλλο κάποιος τον απειλούσε με σωματική βία! Ο Λιντέλ δηλώνει πως δεν φοβάται από τις απειλές, αλλά απαιτεί μία εξήγηση. Γι' αυτό το λόγο, πόσταρε μερικά από τα μηνύματα, συμπληρώνοντας: «Τι έκανα για να το αξίζω; Είμαι ένας άνθρωπος».

Το τελικό τουρνουά του NCAA, σε άνδρες και γυναίκες, έχει ξεκινήσει με πολλά απρόοπτα. Τόσο με το μικρό γυμναστήριο των γυναικών, όσο και με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους γονείς προπονητές και εργαζόμενους που πρέπει να μπουν στις «φούσκες» που είναι διασκορπισμένες στην Ιντιανάπολις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα