Νέα γκάφα του NCAA: Αγνοεί τους γονείς και τις μητέρες που θηλάζουν! (pic)

Νέα γκάφα του NCAA: Αγνοεί τους γονείς και τις μητέρες που θηλάζουν! (pic)

bet365

Το NCAA εξακολουθεί να κάνει... γκάφες και να βάζει «αυτογκόλ». Μετά το συμβάν με τα διαφορετικά (σε έκταση) γυμναστήρια ανδρών και γυναικών, υπάρχει νέο πρόβλημα, με τις μητέρες που έχουν μπει στις «φούσκες»!

Το NCAA έβαλε και άλλο ένα... αυτογκόλ στην March Madness! Για τα κολεγιόπαιδα και τους προπονητές τους, οι «φούσκες» που στήθηκαν στην Ιντιανάπολις είναι κάτι πρωτόγνωρο. Στο ΝΒΑ λειτούργησε μία χαρά. Οι παίκτες έμειναν στο Ορλάντο, μόνοι τους, για το μεγαλύτερο διάστημα και όσο η σεζόν πλησίαζε στους τελικούς, οι οικογένειες μπορούσαν να μπουν στη «φούσκα».

Μόνο που στην Ιντιανάπολις, εκτός από το τουρνουά των ανδρών, υπάρχει και αυτό των γυναικών. Πριν από μερικά 24ωρα δημιουργήθηκε θέμα με τα διαφορετικά γυμναστήρια που είχανε τα δύο φύλα στη διάθεσή τους. Των ανδρών καταλάμβανε μία τεράστια αίθουσα ξενοδοχείου, ενώ των γυναικών ήταν ένα... φτωχό σετ με βαράκια!

Τώρα δημιουργήθηκε θέμα τόσο με τους γονείς που πρέπει να μπούνε στη «φούσκα», όσο και με τις μητέρες που έχουν μωρά και χρειάζονται θηλασμό. Για τους πρώτους, το NCAA δεν έχει προβλέψει επίδομα παιδιού, για όσους έχουν αφήσει τα τέκνα τους στο σπίτι και χρειάζονται επίβλεψη, ούτε έναν χώρο στη «φούσκα» για τα πιτσιρίκια που θα αναγκαστικά θα ακολουθήσουν τους γονείς τους.

Παράλληλα, όσα ζευγάρια μπουν μαζί στη «φούσκα» δεν έχουν εγγυημένο κοινό κατάλυμα!

Το πιο σοβαρό θέμα αφορά τις μητέρες που θηλάζουν. Τα βρέφη μετράνε ως μέλη της κάθε ομάδας (υπάρχει όριο 34 ατόμων για κάθε αποστολή), κάτι που σημαίνει ότι αν ένα βρέφος μπει στη «φούσκα», τότε κάποιο μέλος της αποστολής θα πρέπει να... κοπεί! Άρα μία ομάδα που έχει μητέρα με βρέφος, καλείται να διαλέξει!

Και όλοι κατηγορούν το NCAA για έλλειψη ευαισθησίας, αλλά και λύσης ενός σοβαρού προβλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NCAA Τελευταία Νέα