NCAA: Αθλήτρια του Όρεγκον μιλάει για φυλετικό διαχωρισμό, την υποστηρίζουν Ίρβινγκ, Ιονέσκου! (vids & pic)

NCAA: Αθλήτρια του Όρεγκον μιλάει για φυλετικό διαχωρισμό, την υποστηρίζουν Ίρβινγκ, Ιονέσκου! (vids & pic)

bet365

Όλα ξεκίνησα από ένα βίντεο της αθλήτριας του Όρεγκον, Σεντόνα Πρινς, η οποία κατηγορούσε το NCAA για διακρίσεις. Ακολούθησε η αντίδραση της Σαμπρίνα Ιονέσκου και του Καϊρί Ίρβινγκ!

H March Madness ξεκινάει. Και μαζί της μία περίεργη ιστορία! Το τουρνουά, στις φούσκες της Ιντιανάπολις δεν αφορά μόνο τους άντρες, αλλά και τις γυναίκες. Με την αθλήτρια του Όρεγκον, Σεντόνα Πρινς να δημιουργεί ένα βίντεο για να καταδείξει τη διαφορετική αντιμετώπιση του NCAA ανάμεσα στα δύο φύλα.

Η Πρινς έδειξε το γυμναστήριο που δημιουργήθηκε για τις γυναίκες, σε αντίθεση με αυτό που θα έχουν οι άνδρες! Η διαφορά ήταν τεράστια, όσο η μέρα με τη νύχτα! Το NCAA εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων, αλλά χώρου. Μόνο που η Πρινς έδειξε έναν κενό χώρο δίπλα στο... γυμναστήριο των γυναικών που είναι εντελώς άδειος!

Στην υποστήριξη των γυναικών έσπευσε η Σαμπρίνα Ιονέσκου, απόφοιτο του Όρεγκον και Νο1 στο Draft των Γυναικών πέρσι. «Περιορισμένος χώρος;», ήταν το σχόλιό της, με το βίντεο του άδειου και τεράστιου δωματίου.

Και ο Καϊρί Ίρβινγκ σχολίασε, έχοντας μία φωτογραφία από τα αντικείμενα που πήραν οι αθλήτριες. Ανάμεσά τους μία πετσέτα, μπουκάλια για νερό. «Αυτός είναι ο τρόπος να συμπεριφέρεστε στις βασίλισσες σας; Δεν μπορούμε να το ανεχτούμε! Αξίζουν περισσότερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα