Σε σκάνδαλο αλά... Πιτίνο και Λούιβιλ το πανεπιστήμιο του Κάνσας!

Gazzetta team
Σε σκάνδαλο αλά... Πιτίνο και Λούιβιλ το πανεπιστήμιο του Κάνσας!

bet365

Οι Kansas Jayhawks αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη πρόσληψη παικτών, σε μια υπόθεση που μοιάζει πολύ με αυτήν του πανεπιστημίου του Λούιβιλ πριν από τρία χρόνια.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο προπονητής του Κάνσας Μπιλ Σελφ και ο συνεργάτης του Κέρτις Τάουνσεντ φέρονται να παραβίασαν τους κανονισμούς του NCAA!

Συγκεκριμένα το πειθαρχικό επιτελείο της λίγκας ανέφερε ότι το Κάνσας «διέπραξε άσχημες και σοβαρές παραβιάσεις κανόνων που υπονομεύουν σημαντικά και απειλούν το NCAA Collegiate Model» εμπλέκοντας τον προπονητή και τον assistant coach ότι «ενθάρρυναν του υπαλλήλους και συμβούλους της Adidas να επηρεάσουν τους Elite παίκτες των high schools να υπογράψουν με το Κάνσας».

Οι Jayhawks κατηγορούνται για παραβιάσεις κανονισμών επιπέδου «Ι» δηλαδή τις πιο σοβαρές που θα μπορούσαν να κάνουν. Σύμφωνα με τους κανόνες, ο προπονητής ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή αποκλεισμού ενός ολόκληρου χρόνου από τα καθήκοντά του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NCAA NEWS FEED