Ουίλιαμσον: «Πήρα 45 κιλά σε δύο χρόνια στο high school»

Γιώργος Κούβαρης
Ουίλιαμσον: «Πήρα 45 κιλά σε δύο χρόνια στο high school»

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον μίλησε για τον μυϊκό όγκο που απέκτησε τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να γίνει ο πλέον... dominant πάουερ φόργουορντ του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Ο σταρ του Ντιουκ αποτελεί την μεγάλη ατραξιόν του NCAA. ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθεί στην κορυφή του draft το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο πρόκειται για πραγματικό... θηρίο, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 19 του χρόνια! Ο ίδιος μιλώντας στο «CQ» αναφέρθηκε στο πόσο γρήγορα απέκτησε τον μυϊκό όγκο με αποτέλεσμα να φτάσει στα 125 κιλά, τη στιγμή που πριν από τρία χρόνια ήταν μόλις... 80!

«Στην πρώτη μου χρονιά στο high school ήμουν 1.92 ύψος και ζύγιζα 80 κιλά. Όμως στα δύο χρόνια που ακολούθησαν στις junior και senior σεζόν μου, πήρα 45 κιλά και έφτασα στα 2.01 μέτρα! Ανέβαινα στην ζυγαριά και δεν το πίστευα καν! Είχα φτάσει στα 125 κιλά! Και ξέρετε κάτι; Δεν τα ένιωθα πάνω μου. Αντίθετα ένιωθα πολύ γρήγορος. Σε καμία περίπτωση αργός» ήταν τα λόγια του «next big thing» του παγκόσμιου μπάσκετ, ο οποίος ρωτήθηκε και για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Εκτιμώ το γεγονός ότι κάποιοι το σκέφτονται αυτό, αλλά ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ξαναλέω, εκτιμώ πολύ που με συγκρίνουν με τον ΛεΜπρόν, αλλά δεν είμαι ο ΛεΜπρόν. Είμαι ο εαυτός μου. Μάλιστα πολλοί μου λένε να είμαι εγωιστής στο παιχνίδι μου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μου αρέσει και να πασάρω γιατί παλιότερα έπαιζα και point guard».

 

NCAA Τελευταία Νέα