Εκτός πάγκου ο Μίλερ στο ΝCAA λόγω σκανδάλου!

Νίκος Καρφής
Εκτός πάγκου ο Μίλερ στο ΝCAA λόγω σκανδάλου!

bet365

Ο Σον Μίλερ δεν θα κάθεται στον πάγκο των Aριζόνα Wildcats μέχρι νεωτέρας, αφού κατηγορείται πως έδωσε 100.000 δολάρια στον σούπερ ταλαντούχο ΝτεΆντρε Έιτον για να υπογράψει με την ομάδα του.

Εκτός πάγκου των Αριζόνα Wildcats θα μείνει ο προπονητής Σον Μίλερ σύμφωνα με απόφαση της ομάδας εξαιτίας ενός σκανδάλου τεραστίων διαστάσεων που έχει ξεσπάσει στο NCAA.

Το FBI αποκάλυψε συνομιλίες μεταξύ του προπονητή του κολεγίου Αριζόνα, Σον Μίλερ και τον Κρίστιαν Ντόκινς (ατζέντης), όπου ο Μίλερ αναφέρει πως έδωσε 100.000 δολάρια στον ΝτεΆντρε Έιτον για να υπογράψει με τους Wildcats.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

To ίδιο κείμενο τονίζει πως Μίλερ και Ντόκινς είχε πολλές συζητήσεις για τον Έιτον, ο οποίος είναι φαβορι για το Νο.2 του φετινού draft. Oι τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ των δύο είναι στη διάθεση του FBI μέσω του κινητού του Ντόκινς.

Πάντως ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Έιτον τόνισε πως οι ισχυρισμοί είναι λανθασμένοι και κάλεσε το ΝCAA, το FBI και το πανεπιστήμιο της Αριζόνα να μιλήσουν δημόσια για να.... καθαρίσουν το όνομα του Έιτον που έχει πληγεί από τις κατηγορίες.

 

NCAA Τελευταία Νέα