NCAA: Προπονητής πήρε τάιμ άουτ για να κάνουν οι παίκτες του «καμικάζι» (vid)

NCAA: Προπονητής πήρε τάιμ άουτ για να κάνουν οι παίκτες του «καμικάζι» (vid)

bet365

Συνέβη και αυτό στο NCCA. Προπονητής είδε την ομάδα του να χάνει με διαφορά 19 πόντων, κάλεσε τάιμ άουτ και έβαλε τους παίκτες του να τρέχουν!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ο Σόλομον Μπόουζμαν, προπονητή του Άρκανσο-Πάιν Μπλοφ, πανεπιστημίου που αγωνίζεται στο NCAA, πήρε τάιμ άουτ, επειδή η διαφορά στον αγώνα απέναντι στο Αϊόβα Στέιτ, έφτασε στους 19 πόντους. Εις βάρος της ομάδας του.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Αυτή είναι η μία ενδεδειγμένη λύση. Μικρή διακοπή για ανάσες, μία εμψυχωτική ομιλία (ή κάτι τέτοιο) και ξανά στο παρκέ.

Μόνο που ο Μπόουζμαν είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Μικρή παρένθεση για να εξηγήσουμε τι είναι το «καμικάζι». Αυτός που το κάνει, πρέπει να τρέχει. Ξεκινάει από τη μία τελική γραμμή. Πάει μέχρι τις βολές, ξανά πίσω στην τελική γραμμή. Απευθείας στο κέντρο και πίσω. Στην άλλη γραμμή του φάουλ και ξανά πίσω. Και για το φινάλε ένα ολόκληρο γήπεδο, από τη μία τελική γραμμή στην άλλη.

Γιατί το αναφέρουμε; Ο κόουτς του Άρκανσο-Πάιν Μπλοφ έβαλε τους παίκτες του να κάνουν «καμικάζι» κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ.

Αυτό συνέβη πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου. Μέχρι εκείνο το σημείο το Άρκανσο-Πάιν Μπλοφ δεν είχε βάλει πόντο. Το επί μέρους σκορ στο ημίχρονο ήταν 45-42 υπέρ των νικητών. Αν μέτρησε το «καμικάζι» ή οι αντίπαλοι έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: Youtube
 

NCAA Τελευταία Νέα