Οι πιο fashion icon παίκτες του ΝΒΑ (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Οι πιο fashion icon παίκτες του ΝΒΑ (pics)

bet365

Το gazzetta.gr γράφει για τους οκτώ πιο στυλάτους παίκτες της κορυφαίας λίγκας, με αφορμή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφερε άλλον «αέρα» στην «φούσκα» του ΝΒΑ, μετά την... δροσερή και ανάλαφρη εμφάνιση που έκανε, πριν το παιχνίδι με τους Νάγκετς.

Το ΝΒΑ παρόλο που ποτέ δεν έβαλε «ακραίους» περιορισμούς στο ντύσιμο των παικτών κατά την είσοδό τους στα γήπεδα, έκανε μια εξαίρεση για την «Disney World», ελέω συνθηκών, και τους επιτρέπει να κυκλοφορούν με ένα πιο χαλαρό στυλ.

Γενικά, αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν παραδίδουν... μαθήματα μόνο στο παρκέ, με όσα κάνουν, αλλά κι εκτός αυτού. Ακόμα κι αν κάποιες φορές το... παρακάνουν.

Το gazzetta.gr κάνει focus σε οκτώ από τους πιο στυλάτους παίκτες της κορυφαίας λίγκας.

ΛεΜπρόν Τζέιμς

ΛεΜπρόν Τζέιμς

Κάιλ Κούζμα

Κάιλ Κούζμα

Κάιρι Ίρβινγκ

Κάιρι Ίρβινγκ

ΝτεΆντρε Τζόρνταν

ΝτεΆντρε Τζόρνταν

Τζίμι Μπάτλερ

Τζίμι Μπάτλερ

Ράσελ Ουέστμπρουκ

Ράσελ Ουέστμπρουκ

Τζέιμς Χάρντεν

Τζέιμς Χάρντεν

Ντουέιν Ουέιντ

Ντουέιν Ουέιντ

Φυσικά και θα αρχίσουμε από τον «Βασιλιά», αφού από αυτό πήραμε αφορμή. Πότε πιο casual, πότε πιο εκκεντρικός, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στυλ. Δεν είναι τυχαία κορυφή σε όλα!

Ο συμπαίκτης του ΛεΜπρόν, Κάιλ Κούζμα, έχει πειραματιστεί αρκετά με το στυλ του (με αποκορύφωμα το διχτυωτό μπλουζάκι με το σιέλ κουστούμι). Πλέον, έχει «ηρεμήσει» λίγο κι ελπίζουμε η Γουΐνι Χάρλοου να του κάνει μαθήματα!

Ο «Κύριε Ελέησον» στο instagram έχει ένα πιο street look, καθώς επιλέγει περισσότερο τα παλτό και τα τζάκετ κατά την είσοδό του στα γήπεδα, και λιγότερο κάτι που θα κάνει «φασαρία».

Ακόμα ένας παίκτης με αδυναμία στα παλτό, αλλά κυρίως στα καπέλα. Ο παίκτης των Κλίπερς έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, που θυμίζει western, και το υποστηρίζει τέλεια.

Ο παίκτης των Χιτ ακολουθεί το «μπλουζάκι - τζινάκι - τζακετάκι» σε γήινες αποχρώσεις, αλλά που και που βάζει και μια πιο «ζωντανή» πινελιά, όπως ένα πιο ζωηρό χρώμα ή ένα «φασαριόζικο» μοτίβο.

Ο «Russ» προτιμά επίσης εμφανίσεις που κάνουν αίσθηση και τον έχουμε δει με όλα: από sweatshirts που έχουν μία τρύπα στο στέρνο χωρίς λόγο, μέχρι... αλεξίσφαιρα, σαλοπέρες και μπουρνούζια, πάντα με τα απαραίτητα αξεσουάρ!

Η αλήθεια είναι πως στις θέσεις 1 και 2 αμφιταλαντευτήκαμε λίγο. Αλλά ο «Μούσιας» κέρδισε επάξια την κορυφή, μετά κι από την εμφάνιση που είχε κάνει το 2018, όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP. Είχε ξεπεράσει τον εαυτό του!

Βάζουμε κι ένα bonus, έτσι γιατί μας αρέσει! Ο «Flash» μπορεί να αποσύρθηκε από την δράση, αλλά οι εμφανίσεις που έκανε ήταν καταπληκτικές. Και φυσικά συνεχίζει να τις κάνει.