ΝΒΑ: Τα... περίεργα πράγματα που πήραν μαζί τους οι παίκτες στην «φούσκα»!

ΝΒΑ: Τα... περίεργα πράγματα που πήραν μαζί τους οι παίκτες στην «φούσκα»!

bet365

Τέσσερις παίκτες αποκάλυψαν τα «μοναδικά» πράγματα που έβαλαν στην βαλίτσα τους για το ταξίδι στην «Disney World» του Ορλάντο.

Σίγουρα θα σας έχει γίνει η ερώτηση «ποια είναι τα πράγματα που κουβαλάς οπωσδήποτε στην τσάντα σου;» ή «δεν μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς αυτά;» ή τέλος πάντων θα την έχετε ακούσει.

Ε, αυτό ακριβώς ρώτησε το «ESPN» τους Μέγιερς Λέοναρντ των Μαϊάμι Χιτ, τον Μάιλς Τέρνερ των Ιντιάνα Πέισερς, τον Γκόραν Ντράγκιτς επίσης των Χιτ και τον Τάκο Φολ των Μπόστον Σέλτικς, που θα μείνουν για τους επόμενους μήνες στην «φούσκα» που έχει δημιουργήσει το ΝΒΑ στην «Disney World» του Ορλάντο.

Και οι απαντήσεις τους σίγουρα θα σας κάνουν να... απορήσετε!

Μέιερς Λέοναρντ - Μαϊάμι Χιτ

Μέιερς Λέοναρντ - Μαϊάμι Χιτ

Μάιλς Τέρνερ - Ιντιάνα Πέισερς

Μάιλς Τέρνερ - Ιντιάνα Πέισερς

Γκόραν Ντράγκιτς - Μαϊάμι Χιτ

Γκόραν Ντράγκιτς - Μαϊάμι Χιτ

Τάκο Φολ - Μπόστον Σέλτικς

Τάκο Φολ - Μπόστον Σέλτικς

Ο Μέιερς Λέοναρντ θα ήθελε σίγουρα πολύ να βάλει το σκύλο του στην βαλίτσα και να τον έχει μαζί παρέα, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει. Αντ' αυτού, πήρε μαζί τα «Jordan 1 x Union Black Toe», μπάρες πρωτεΐνης ονόματι «Level» σε γεύσεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη (τα καλά του να είσαι γνωστός) και το λάπτοπ του με όλα τα αξεσουάρ μαζί: μόνιτορ, μικρόφωνο, κάμερα, ακουστικά και τηλεχειριστήρια.

Ο Μάιλς Τέρνερ, αφού εντυπωσίασε με το customized kit του (λέγονται Gaems), το οποίο έχει πάνω στιγμιότυπο του ίδιου από φάση καρφώματος από παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς, και το οποίο ήταν «ενισχυμένο» με πράγματα gaming, αποκάλυψε πως εξοπλίστηκε με: μπαχαρικά, διάφορες σος/σάλτσες (τουλάχιστον οκτώ), Star Wars Legos (είναι το χόμπι του) και πολλά παζλ!

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ανέφερε πως έβαλε πρώτα - πρώτα στην βαλίτσα του εσώρουχα, φανελάκια και κάλτσες, τα οποία είναι τα τρία πράγματα που παίρνει πάντα μαζί του. Εκτός από αυτά, πήρε ένα χριστιανικό ξύλινο σταυρό, το PlayStation του, στο οποίο παίζει συνήθως UFC, FIFA και Mafia, μία λάμπα με φως UV LED (τού την έδωσε η σύζυός του), για να τον βοηθάει στην απολύμανση, αλλά και εξοπλισμό για θεραπεία.

Ο Τάκο Φολ είναι ένα... παιδί 24 ετών με ύψος 2.26μ. που φοράει 55 νούμερο παπούτσι! Έτσι, ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον να έχει μαζί τις παντόφλες του, για να είναι άνετα, αλλά να έχει και τα παπούτσια που θα φοράει στους αγώνες. Επίσης, πήρε μαζί του το Κοράνι, αλλά κι ένα φυλακτό που τού έδωσε η μητέρα του. Φυσικά, δεν γινόταν να ξεχάσει το PlayStation 4 - όπως και κανένας παίκτης, φανταζόμαστε!